• .

Herfstmarkt Heische Hoeve

Herfstmarkt
3 nov.

Herfstmarkt Heische Hoeve

Op zondagmiddag 3 november vindt bij De Heische Hoeve in Loosbroek de Herfstmarkt 2013 plaats. Een kleinschalige streekmarkt van boeren, natuurliefhebbers, jagers en ondernemers uit de Maashorstregio.

De herfstmarkt duurt van 11.00 – 17.00 uur. Het karakter van deze markt is kleinschalig en intiem. De toegang is gratis.

Boeren, natuurliefhebbers en jagers leven met de seizoenen. Deze nieuwe herfstmarkt markeert het begin van het herfstseizoen en toont allerlei aspecten van natuur, jacht, visserij, culinair genieten en lifestyle in en om de Maashorst.

Herfstmarkt5 Herfstmarkt3 Herfstmarkt1

Met onder voorbehoud: natuurwandelingen, kookdemonstraties, proeverijen, jachthoornblazen en nog veel meer unieke mogelijkheden om kennis te maken met aspecten die al eeuwenlang samenhangen met buitenleven. Op de herfstmarkt zijn diverse herfstproducten te vinden zoals wild in alle soorten en maten en van gerookte eendenborst, hertenpaté en oesterzwammen tot bospaddestoelen. En natuurlijk worden veel producten voorzien van bereidingstips en leuke recepten.

Herfstmarkt7        Herfstmarkt4

Op het boerderijterras wordt koffie geschonken, glühwein en warme chocolademelk voor de kinderen en verder zijn er proeverijen en live kook- en rookdemonstraties met wildproducten uit de Maashorstregio. Tot slot presenteren een aantal restaurants uit de Maashorstregio hun herfstmenu/wildmenu aan het publiek.

Wanneer? zondag 3 november 2013
Hoe laat? van 11.00 – 17.00 uur

Waar? De Heische Hoeve, Heideweg 1a Loosbroek
Wat kost het? Toegang is gratis

Standhouders kunnen gratis deelnemen via www.heischehoeve.com/herfstmarkt U krijgt dan een tafel beschikbaar om uw product uit te stallen. Uiteraard mag u ook zelf een kraampje meenemen. Bij goed weer is de markt deels buiten, bij minder weer is het helemaal binnen. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Dennis Hurkmans van De Heische Hoeve via 0413-229153 ofd.hurkmans@heischehoeve.nl 

LET OP: Voorwaarde voor deelname is wel dat de inzending/stand duidelijk met de kernwoorden boeren, herfst, streekproducten, jacht, natuur, Maashorst of culinair te maken heeft!

Herfstmarkt6

Flickr

zwam aan boom wandelaars in Oss herfstblad witte hondjes in bos wandelaars en fietsers in bos Elly_Hagens_vijver_Achter_den_berg_Nistelrode paddestoelen 6 Herperduin_-_Exmoorponys_bij_Ganzenven-1 Eikenblad herfst bramen Ton_Vrijsen_bloeiende_hei_bomenpark_Heesch paardrijders in bos 5